Флора и фауна извор живота и лепоте – 2020

Министарство животне средине и просторног планирања, Дечји уметнички центар – Скопље и Удружење уметничких педагога позивају заинтересовану децу, студенте, менторе и наставнике да учествују на традиционалној 14. међународној уметничкој изложби за децу и омладину „Флора и фауна извор живота и лепоте – 2020 “.

Подтеме изложбе су „Човек и природа” и „Човек и урбани простор“ са позитивним  или негативним примерима из вашег непосредног окружења – околине и природе.

Радови не смеју бити уоквирени и не већи од 50 х 70 цм. Рок за пријаву за радове је 5. новембар 2020. године, а право учешћа имају категорије од 4 до 24 године, деца из предшколских установа, ученици основних и средњих школа, уметничко-стручних школа, заинтересовани ученици из уметности и други факултети из земље и иностранства.

Право за учешће са радовима:

до 35 радова из установе преко ментора, до два рада- појединачно учешће једног учесника (ако је потребно уз помоћ родитеља) пријем радова поштом. Учесници треба да пошаљу уметничка дела у Дечји уметнички центар-Скопље, поштански фах: 75, пошта 1020 Карпош 3, Град Скопље, Република Северна Македонија.

Више информација >>>

You may also like...